2014 avslutat!

2014 avslutat!

6 years ago 0 2233
Share

2014 avslutat!

Sedan Telisol startade Telisol Outlet till förmån för hemlösa under hösten 2014 så har det sålts 16 objekt som genererat 13 825 SEK till Skåne Stadsmission. Utöver detta skänkte Telisol 25 000 SEK i julgåva till ändamålet.

Vad är då vår kommentar till detta. Vi är självklart nöjda med att kunna bidra men känslan av att ha bidragit till ett bättre samhälle uteblir. Vi vet att pengarna kommer till nytta men uppmärksamheten har uteblivit. Visst, det är bra att telefonerna omsätts igen. Det är bra för miljön och det ger människor en chans att fynda telefoner som annars kostat dem mycket pengar. Tyvärr så fattas de företag som går in och lägger bud på fullvärdet för att därmed bidra till en god sak. En stor del till detta är att Telisol Outlet inte fått någon större uppmärksamhet från media, trots pressrelease.

Oavsett, vi kommer att fortsätta att driva Telisol Outlet på obestämd tid. Just nu handlar det om att flytta positionerna, hitta nya mål för att påverka vårt samhälle till det bättre. Kan vi göra mer än att skänka pengar? Kan vi hitta en lösning för att kunna anställa en människa som levt i hemlöshet.

Mot 2015!!